Vrouw raakt gewond bij frontale botsing tegen boom

Een 44-jarige automobiliste uit Aalten is maandagmiddag 19 mei 2021 in het buitengebied van Winterswijk tegen een boom geknald. Ze is na het ongeval overgebracht naar het ziekenhuis in Enschede.

De vrouw reed rond 15.45 uur over de Grensweg toen het misging. Door onbekende oorzaak botste ze nabij de kruising met de Roerdinkweg frontaal tegen een boom aan. Onder meer de brandweer kwam ter plaatse voor hulpverlening, maar de vrouw kwam niet bekneld te zitten bij het ongeval. Een traumahelikopter is ter plaatse gekomen om het ambulance personeel te helpen om de vrouw stabiel te krijgen. Ze is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Enschede. Ook een politieauto raakte beschadigd in de nasleep van het ongeval. Bij het rijden naar de locatie reed een agent op een boomstam waardoor de carterpan beschadigd raakte. Evenals de auto van de vrouw moest ook dit voertuig worden afgesleept.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft ter plekke en heeft uitgebreid sporenonderzoek gedaan.