Brand in bedrijf door werkzaamheden aan zonnepanelen in Bredevoort

Bij een bedrijf in Bredevoort is dinsdagmiddag 20 april brand ontstaan. Werknemers hebben met een poederblusser zelf de brand geblust, niemand is gewond geraakt.

De brand werd rond 16.40 uur gesignaleerd in het bedrijf aan de Misterweg. De brand ontstond in de router van de zonnepanelen. Werknemers reageerden adequaat op de brand en hebben deze met een poederblusser zelf geblust. De brandweer kreeg een melding van brand industrie en kwam ter plaatse met drie voertuigen.

Het pand werd vervolgens door de brandweer geventileerd. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. De grootte van de schade, veroorzaakt door het blussen met de poederblusser, is niet bekend. Stichting Salvage kwam ter plaatse om met de eigenaar de schade af te handelen.