Meerdere gewonden bij ongeval Kottenseweg

Bij een aanrijding op de Kottenseweg zijn zaterdagmiddag drie personen gewond geraakt. Bij het ongeval waren vier voertuigen betrokken.

Het ongeval ontstond rond 14.30 ter hoogte van de kruising met de Esinkweg. Een auto die vanaf de Duitse grens af wilde slaan naar de Esinkweg veroorzaakte een kleine opstopping van enkele voertuigen. Een achterop komende bestuurder van het busje een vrijwilliger van een zorginstelling zag deze kleine file over het hoofd en probeerde nog uit te wijken, maar beschadigde hierbij twee voertuigen. Vervolgens kwam het busje in botsing met een tegenligger die vanuit de richting Winterswijk naar de Duitse grens reed.

Drie personen zijn voor controle naar het ziekenhuis overgebracht, de aard van hun verwondingen is onbekend. De schade aan de vier betrokken voertuigen is aanzienlijk en deze moesten afgesleept worden. De Kottenseweg was in beide richtingen afgesloten.