Uitslaande brand in vakantiewoning op park In Den Olden Bongerd Winterswijk Miste

Winterswijk/ Miste -Het dak van een bungalow op vakantiepark In Den Olden Bongerd in Winterswijk is maandagochtend in brand opgegaan. Na mogelijke kortsluiting ontstond er brand in de douche die zich verspreidde naar het dak.

De brand werd ontdekt door voorbijgangers. Zij vertrouwden de situatie niet en klopten op de ramen van de woning om de mensen te waarschuwen. De eigenaar van de bungalow bevond zich echter een bungalow daarnaast, hij had recentelijk de aankoop gedaan en was nog niet ingetrokken in zijn nieuwe stulpje. Er was ten tijde van de brand niemand aanwezig in het huisje en er zijn dan ook geen gewonden gevallen.

De oorzaak van de brand is mogelijk kortsluiting. De eigenaar had pas de lampen vervangen in de woning. De brandweer kwam met vier voertuigen ter plaatse om de brand te bestrijden. Dat lukte, maar het dak is volledig vernield.