Felle brand in woning buitengebied Winterswijk

Winterswijk – Op de zolderverdieping van een woning aan de Misterweg in Winterswijk is zondagmiddag 27 augustus een felle brand uitgebroken. Er raakte niemand gewond.

De brand werd rond 16.50 uur gealarmeerd en direct opgeschaald naar een zogeheten ‘middelbrand’, waarbij de korpsen uit Winterswijk en Aalten met een blusvoertuig ter plaatse kwamen. Bij de brand was er sprake van een flinke rookontwikkeling. De bewoners en de huisdieren konden tijdig de woning verlaten. De politie sloot de Misterweg in beide richtingen af. Verkeer van en naar Winterswijk moest een alternatieve route zoeken.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. De woning heeft forse schade opgelopen. Stichting Salvage zal ter plaatse komen voor de verdere schade-afhandeling.