Brandweer Winterswijk plaatst zich bij laatste negen in strijd om titel ‘beste van Nederland’

Winterswijk- Brandweer Winterswijk heeft afgelopen zaterdag een uitstekende prestatie neergezet, tijdens wedstrijden in Aalsmeer. In de klasse TAS HD is het thema bij de laatste negen teams van Nederland beland. Op zaterdag 16 september wordt door deze negen ploegen gestreden om wie zich de beste van Nederland mag noemen.

TAD HD is een brandinzet, zoals de brandweer die iedere dag tegen zou kunnen komen. Door gecertificeerde juryleden wordt zorgvuldig beoordeeld welke ploeg de inzet het beste heeft uitgevoerd.

Bij de eerste ronde in Lichtenvoorde werd de Winterswijkse ploeg tweede. In Hellendoorn tijdens de eerste provinciale ronde derde en afgelopen zaterdag in Aalsmeer, in de tweede provinciale ronde wederom derde. Een presentatie als deze is door de Winterswijkse brandweer nog nooit eerder behaald. In deze klasse deden dit jaar zo’n 240 ploegen uit heel het land mee. Brandweer Winterswijk behoort tot de absolute top daarvan: de beste negen teams van Nederland