Grote brand in fietsenzaak in Winterswijk

Winterswijk -Bij een fietsenzaak aan de Misterstraat in Winterswijk heeft woensdagmorgen een flinke brand gewoed. De straat is afgezet in verband met de brand.

Een grote brand is ontstaan in de werkplaats van de Winterswijkse fietsenzaak. Omdat het pand in een drukke winkelstraat is gesitueerd, heeft de politie de volledige straat afgesloten voor verkeer. Burgemeester Thijs van Beem is ter plaatse gegaan om poolshoogte te nemen.

De bewoners van de woning boven de winkel waren ten tijde van de brand niet thuis. Wel heeft de woning veel rookschade opgenomen. De brand is onder controle. Het team brandonderzoek is bezig met een onderzoek naar de oorzaak van de brand.

De brandweer uit Duitsland was in eerste instantie opgeroepen in verband met de grootte van de brand, maar deze hoefde uiteindelijk niet ter plaatse gekomen.