Duitse bestuurster gewond bij ongeval in Winterswijk

Winterswijk -Twee auto’s zijn woensdagavond op elkaar gebotst op de Europalaan in Winterswijk. De brandweer heeft moeten uitrukken om één van de bestuurders uit haar benarde positie te moeten bevrijden.

Omstreeks 18.15 uur kreeg de politie een melding van een ongeval op de Europalaan in Winterswijk. Een Duitse bestuurster wilde de Europalaan verlaten door links af te slaan, maar zij zag daarbij een van tegemoet komende auto over het hoofd. Een botsing kon niet meer voorkomen worden. De brandweer heeft het zijportier moeten verwijderen omdat de Duitse bestuurster te bevrijden.

De bestuurder is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de Europalaan in beide richtingen afgesloten voor het overige verkeer.