Jubilarissen gehuldigd op jubileumavond brandweer

Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse feestavond van brandweerpost Winterswijk plaats. Tijdens deze avond zijn vier jubilarissen onderscheiden, te weten Erik Wiggers (30 jaar), Thom Goossens (25 jaar), Frank Kirkenir (20 jaar) en Ronald Siebelink (12,5 jaar). Na mooie woorden van postcommandant Roland Lieverdink over hun bewezen diensten, hun individuele inbreng en capaciteiten, reikte burgemeester Van Beem de daarbij behorende onderscheidingen uitgereikt. De dames van de jubilarissen werden verblijd met een mooie bos bloemen. Tevens werd deze avond stil gestaan bij het vertrek van oud-postcommandant Darko Sanders op 1 juli van dit jaar. Ook Darko werd bedankt voor zijn inzet en manier van aansturen van het korps de afgelopen vijf jaar. Naast een mooie bos bloemen ontving hij een persoonlijk geschenk namens de post.

Tot slot is er deze avond ook aandacht besteed aan het komende afscheid van Thijs van Beem als burgemeester van Winterswijk. De postcommandant bedankte de burgemeester voor zijn betrokkenheid ten aanzien van het korps, vooral ook op de momenten dat hier extra behoefte aan was. Mede dankzij de burgemeester kan Winterswijk rekenen op een goede brandweerzorg doordat er een sterk en goed uitgerust korps te allen tijden klaar staat. Namens alle vrijwilligers kreeg ook de burgemeester een persoonlijke attentie overhandigd.

foto

Op de foto de 4 jubilarissen met partner :Ronald en Sandra Siebelink, Frank en Yvonne Kirkenir, Thom en Bianca Goossens, Erik en Erna Wiggers  met Roland Lieverdink, burgemeester Thijs van Beem en  Darko Sanders.