1464113773_DSC08783.JPG.jpg

Felle brand in spuitcabine van Veld Koeltechniek in Groenlo

Groenlo – In een spuitcabine van Veld Koeltechniek aan de Den Sliem in Groenlo is dinsdagavond 24 mei een felle brand ontstaan. De brand was korte tijd uitslaand. Niemand raakte gewond.

De brand werd rond 18.30 uur gemeld. Bij aankomst van de brandweer bleek het om een felle brand te gaan. Uit voorzorg werd er opgeschaald naar middelbrand voor meer materiaal en personeel. Ook de geleende Belgische ladderwagen uit Winterswijk kwam ter plaatse. De brand is begonnen in het isolatiemateriaal dat gevestigd zit in het plafond van de spuitcabine. Bij de brand was er sprake van een flinke rookontwikkeling.

De brand is vermoedelijk ontstaan na kortsluiting in een TL-balk. Stichting Salvage zal ter plaatse komen voor verdere schadeafhandeling. Een speciaal bedrijf zal vanavond nog aan het werk gaan om het gat in het dak, dat na de brand was ontstaan, te repareren.