Auto schiet onder tractor na aanrijding

Op de Corleseweg tussen Winterswijk en buurtschap Corle heeft maandagmiddag een ernstig ongeluk plaatsgevonden tussen een tractor en een personenauto. De personenauto is bij het ongeluk vast onder de tractor komen te zitten. De weg is in beide richtingen dicht.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 16.45 uur. De tractor, die vanuit Corle richting Winterswijk reed, is bij een wegversmalling in botsing gekomen met een personenauto. De auto is door de aanrijding onder de tractor geschoten. De bestuurster van de personenauto is na de aanrijding bekneld komen te zitten waarbij een wiel van de tractor werd opgetild. De brandweer heeft samen met het ambulancepersoneel het slachtoffer uit haar benarde positie moeten bevrijden. Ook werd er voor het ongeluk een traumahelikopter gealarmeerd maar werd tijdens de vlucht naar Winterswijk geannuleerd.