Vader en zoon komen om bij brand in woning Winterswijk

In een woning aan de Ligusterlaan in Winterswijk is in de vroege ochtend een uitslaande brand ontstaan. Twee van de drie bewoners kwamen daarbij om het leven. De derde persoon, een vrouw, kon het pand tijdig verlaten.

De brand ontstond rond 3.30 uur in de slaapkamer van de woning. De brandweer rukte met groot materieel uit. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de woning. Twee van de drie bewoners werden door de brandweer in zorgelijke toestand uit de woning gered en moesten langdurig worden gereanimeerd, alvorens zij konden worden overgebracht naar het ziekenhuis. Zij hadden veel rook ingeademd. Echter mocht alle hulp voor de twee slachtoffers niet meer baten en overlijden ter plekke. Het gaat om een vader en zoon.