Vrouw in de modder weggezakt op mountainbikeparcours in Winterswijk

Winterswijk – Een nog onbekende vrouw is maandagochtend op een mountainbikeparcours nabij de Rathumseweg in Winterswijk vast komen te zitten in de modder. De vrouw kwam met de schrik vrij.

De vrouw was daar rond 10.00 uur aan het wandelen. Toen de baan op een gegeven moment slecht werd, besloot zij naast de baan te gaan lopen om haar weg te kunnen vervolgen. Korte tijd later zakte zij weg in de modder en kwam tot aan haar knieën vast te zitten. Zij heeft zelf de hulpdiensten kunnen bellen. Omdat het lastig was voor de hulpdiensten om de vrouw te kunnen vinden, werd contact gehouden met de alarmcentrale. Op basis van aanwijzingen kon de onfortuinlijke vrouw worden gevonden. Zij is door de brandweer uit de modder getrokken en kwam met de schrik vrij.

De uit voorzorg ter plaatse gekomen ambulancepersoneel hebben de vrouw voor de zekerheid nagekeken. De vrouw hield er een vies pak aan over.