Brandweer bevrijdt twee bestuurders na ongeluk Kottenseweg

Op de Kottenseweg N319 ter hoogte van de Burloseweg in Winterswijk-Brinkheurne heeft maandagavond 18 januari een ongeluk tussen twee personenauto’s plaatsgevonden. Twee bestuurders raakten hierbij gewond en zijn met onbekende verwondingen met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

Het ongeluk gebeurde rond 18.00 uur. Een bestuurder wilde vanuit de Burloseweg de Kottenseweg oversteken om zijn weg te vervolgen. Bij het oversteken zag de bestuurder vermoedelijk een naderende auto, die in de richting van de Duitse grens reed, over het hoofd. Een flinke aanrijding kon niet meer voorkomen worden. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel bij het ongeluk aanwezig. Beide bestuurders moesten door de brandweer uit hun benarde positie bevrijdt worden. Vervolgens werden zij met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het overige verkeer had de nodige hinder van het ongeluk. Beide voertuigen moesten worden afgesleept.