Vrouw (24) zwaar gewond na eenzijdig ongeluk Winterswijk

Op de Wooldseweg in het buitengebied van Winterswijk heeft dinsdagmiddag 18 augustus een ernstig eenzijdig ongeluk plaatsgevonden. De bestuurster, een 24-jarige vrouw uit Woold, raakte daarbij ernstig gewond. Zij is met een traumahelikopter naar een ziekenhuis vervoerd.

Het ongeluk gebeurde rond 16.00 uur. De vrouw reed met haar auto over de Wooldseweg toen zij door nog onbekende redenen de macht over het stuur kwijt raakte. Zij belandde hierdoor in de berm en botste tegen een boom. Door de klap tegen de boom raakte de bestuurder zwaar gewond. De hulpdiensten waren snel bij het ongeluk aanwezig. De brandweer bevrijdde het slachtoffer, in samenwerking met de ambulancedienst, uit haar benarde positie. Het mobiel medisch team (MMT) kwam met een traumahelikopter ter plaatse om assistentie te verlenen.

Nadat het slachtoffer bevrijd was en stabiel genoeg was, werd zij met een ambulance naar de traumahelikopter gebracht. Vervolgens is de vrouw met de traumahelikopter naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen gevlogen. De auto moest worden afgesleept.